sâmbătă, 17 mai 2008

Good to know


1.Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.
2.In Hong Kong, o femeie care-si prinde barbatul cu alta femeie e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaar... numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel. (sa se mareasca Hong Kong-ul:D)
3.Sunt necesare aproximativ 200.000 de incruntari pentru aparitia unui rid permanent deasupra sprancenelor. Oare de cate zambete o fi nevoie pentru un rid permanent in jurul gurii?
4.Muschii inimii au puterea sa arunce sangele la 10 metri inaltime in aer. Deci stati la distanta cand vedeti nervosi sau indragostiti, ca nu stiti ce gaura au in piept si va murdaresc de sange;).
5.Cel mai puternic muschi al coprului omenesc este limba.
6.Daca ochii nostri ar fi o camera foto, atunci ar fi o camera de 120 de megapixeli.
7.In vechiul Babilon, socrii mici erau obligati sa-i aprovizioneze, zilnic, timp de o luna, pe tinerii casatoriti cu mied (vin de miere). De aici provine celebra "luna de miere", cunoscuta si astazi.
8.In 1980 un spital din Las Vegas si-a concediat angajatii pentru ca pariau cand vor muri pacientii. Probabil contribuiau cumva la castigarea pariurilor :-??
9.In razboiul civil din SUA dupa o batalie se afisau ranitii si mortii. Cand armata nu avea pierderi se afisa "0 killed" (0 morti) de acolo provine expresia O.K.
10.Cuvantul "cimitir" vine din grecescul "koimetirion" care inseamna "dormitor".
V-a urma:P

Un comentariu:

Mishu spunea...

Alea cu dormitorul si cu spitalul din Las Vegas sunt cele mai tari :))