miercuri, 21 ianuarie 2009

Cum?

Cum să fii cel mai puternic om în lume şi să ai un astfel de discurs când eşti numit preşedinte? Aaa, şi cât de nebun să fii să stai o groază de timp în picioare şi în înghesuială doar ca să-l vezi pe noul preşedinte? Ce folos îţi aduce?
Toată lumea e super fascinată: Obama în sus, Obama în jos. Toată lumea speră la ceva de la omul ăsta doar pentru că e negru. În campania electorală, toţi erau fascinaţi de discursurile lui. Eu nu m-am obosit să le ascult. Totuşi, aseară am zis "mă depunde jurământul, trebuie să spună ceva interesant, memorabil". Da de unde. Discursul lui a fost ceva de genu "trebuie să facem bine, nu să facem rău, trebuie să muncim, nu să stăm, trebuie să fie pace, nu război. Avem visuri mari, pe care le vom îndeplini. Dacă cineva vrea să învingă rpin corupţie, să-şi ia gândul, pentru că nu e bine şi îl vom opri, etc". Ok, toată lumea ştie că "iarna nu-i ca vara", so?

Un comentariu:

Camy spunea...

so that's it..o s treaca timpul si o s vada americanii dak asta a fost schimbarea mult asteptata, sau dak in afara culorii pielii presedintelui nu s a schimbat nik :) pana atunci vb lui 'yes, we can!' :))