marți, 2 septembrie 2008

S-a prostit lumea- partea a doua

Cand eram mica si ieseam afara cu copii de la bloc, dupa cateva lepse, frunze, sotronuri, deabia asteptam sa parcheze un vecin masina ca sa tabaram pe ea, sa stam la umbra si sa ne odihnim (in bloc nu puteam ca ne lua la 13-14 mosul comunist de la parter). Azi nu mai e asa. Copii din ziua de azi nu mai au loc in fata blocului de masini. Nimeni nu mai are loc de masini. Dimineata mai e cum e, ca pleaca oamenii la serviciu, dar seara e teroare. Pana nu stergi cu fundul cateva masini, nu intri in bloc. Sunt puse de zici ca intra in casele oamenilor de la parter, nu alta.
Toate ca toate, dar faza din seara asta le-a intrecut pe toate. "Baa,frate-mio", cum zicea bietu Amza, asa o inghesuiala de masini era in fata blocului, ca un vecin nu mai avea unde sa parcheze. Se uita omu in stanga, in dreapta si observa spre locul vecin un locsor. Boschetii erau in voia lor acolo, dar tot se baga omu cu masina, ca in strada nu era s-o lase. Restul scenei parca era desprinsa dintr-un film cu prosti. Iese el din masina, nu poa sa treaca de copacul dintre masini, sa ocoleasca masina prin fata nu poate, ca era lipita de gard. Pan' la urma face salt printre copac si masina si ajunge in strada saracu.
Oare pana la ce grad de penibilitate o sa se ajunga cu fudulia de a avea masina?
Stay tuned; partea a 3-a is coming soon (presimt :D )

2 comentarii:

Iribiri spunea...

Bai sa stii k e o problema mare cu masina.Mie mi-e frica sa o misc ca nu mai gasesc loc de parcare :D

Mario spunea...

problema copiilor nu e k nu au unde sa se joace; treaba e k ei nu ies din casa ... cu ce placere imi aduc aminte de "fata blocului" asa cum era ea knd eram io prin generala
http://www.youtube.com/watch?v=H2DSb1FH-Ac